Douaneagentschap Vanderbiest:
voor al uw transitplaten

Transitplaten

Voor al uw transitplaten bij de invoer of uitvoer van uw wagen(s) of ander(e) voertuig(en) kunt u bij Douaneagentschap Vanderbiestaankloppen.

Meer weten over transitplaten

Transitplaten

De tijdelijke inschrijving onder een X- of W-plaat? Douaneagentschap Vanderbiest uit Dadizele regelt de kentekenplaten voor u bij de invoer of uitvoer van wagens en andere voertuigen. Als u uw Belgische transitplaat voor 10 uur bij ons aanvraagt, hebt u die dezelfde dag nog in uw bezit!

Exportkentekenplaat X

Is uw nieuwe of tweedehandsvoertuig bestemd voor export? Dan kan u bij ons een export kentekenplaat (X-plaat) aanvragen voor een tijdelijke inschrijving van korte duur. De introductie van de exportplaat kan een verhoging van het aantal inschrijvingen onder tijdelijke kentekenplaat van korte duur teweegbrengen. Het opschrift op de tijdelijke kentekenplaat wordt aangepast en zal refereren naar het jaar waarin ze geldig is. Alle platen zullen beginnen met de letter X.

Verblijfkentekenplaat W

Wanneer u tijdelijk in ons land verblijft kunt u een verblijfkentekenplaat W via Douaneagentschap Vanderbiest aanvragen. Het opschrift op de tijdelijke kentekenplaat wordt aangepast en zal refereren naar het jaar waarin ze geldig is. Alle platen zullen beginnen met de letter W.

Keuring voertuigen

Ook voor de administratieve keuring van vrachtwagens en aanhangwagens kunt u bij ons terecht. En voor de technische keuring van een personenwagen of minibus na een ongeval. Maak hiervoor gerust een afspraak met ons.

Tijdelijke exportkentekenplaten

Tijdelijke exportkentekenplaten

Tijdelijke verblijfskentekenplaten

Tijdelijke verblijfskentekenplaten

Duitse transitplaten

Dagelijkse aanvraag Duitse transitplaten (geldig min 1 maand)

Oostenrijkse transitplaten

Dagelijkse aanvraag Oostenrijkse transitplaten (geldig 21 dagen)

Aarzel niet CONTACT met ons op te nemen voor al uw transitplaten!